ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ
Σελίδα 1 από 1
ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ
ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ
]
ΥΛΙΚΑ:
1) 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
2) 3 ντομάτες στον τρίφτη ή 1 κουτί ντομάτας κονκασέ
3) 2 μέτρια κρεμμύδια
4) 1 κ.γ. ζάχαρη
5) 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
6) 1 φλυτζάνι του κρασιού ελαιόλαδο
7) 1 κύβο φρέσκο βούτυρο
1 κ.γ. πελτέ
9) 2 σπόρους γαρύφαλο
10) νερό ζεστό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1) Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο.Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τον κύβο βουτήρου και τα κομμάτια του κρέατος να ροδίσουν.
2) Μόλις ροδίσουν τα κομμάτια,ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Μέχρι να μαραθεί.
3) Μετά ριχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός τους σπόρους γαρύφαλο.Νερό τόσο ώστε να σκεπάσει το κρέας.
4) Χαμηλώνουμε την φωτιά,και το αφήνουμε για 1 ώρα και 1 τέταρτο.
4) Λίγο πριν το βγάλουμε απο την φωτιά ρίχνουμε και το γαρύφαλο.
5) Είναι έτοιμο.
ΣΕΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΡΥΖΙ-ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΠΑΤΑΤΕΣ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ
]
ΥΛΙΚΑ:
1) 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
2) 3 ντομάτες στον τρίφτη ή 1 κουτί ντομάτας κονκασέ
3) 2 μέτρια κρεμμύδια
4) 1 κ.γ. ζάχαρη
5) 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
6) 1 φλυτζάνι του κρασιού ελαιόλαδο
7) 1 κύβο φρέσκο βούτυρο
1 κ.γ. πελτέ
9) 2 σπόρους γαρύφαλο
10) νερό ζεστό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1) Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο.Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τον κύβο βουτήρου και τα κομμάτια του κρέατος να ροδίσουν.
2) Μόλις ροδίσουν τα κομμάτια,ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Μέχρι να μαραθεί.
3) Μετά ριχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός τους σπόρους γαρύφαλο.Νερό τόσο ώστε να σκεπάσει το κρέας.
4) Χαμηλώνουμε την φωτιά,και το αφήνουμε για 1 ώρα και 1 τέταρτο.
4) Λίγο πριν το βγάλουμε απο την φωτιά ρίχνουμε και το γαρύφαλο.
5) Είναι έτοιμο.
ΣΕΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΡΥΖΙ-ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΠΑΤΑΤΕΣ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|